Sallandse Scheurkalender 2025

πŸ“… Ontdek het Sallandse leven dag voor dag! πŸ“…

-> Nu alvast te bestellen bij de Nedersaksische Uitgeverij <-

Duik in de tijdloze pracht van Salland met deze unieke scheurkalender, waar de schoonheid van onze betoverende regio tot leven komt.Verken de Hanzesteden Zwolle, Deventer en Kampen. Doorkruis het schilderachtige Vechtdal en de IJsselvallei, en laat je verrassen door de ongerepte schoonheid van de Sallandse Heuvelrug en het Reggedal.

Deze eerste uitgave van de Sallandse Scheurkalender bevat honderden foto’s van meer dan zestig fotografen. Zowel zowel amateurs als professionals, die hun mooiste beelden van Salland hebben ingezonden.

Geniet van schilderachtige landschappen, prachtige natuur, historische gebouwen, lokale evenementen en alledaagse momenten die de ziel van Salland vastleggen. Het zit er allemaal in!

ISBN/EAN: 978-90-71517-68-6
Prijs: € 17,50

🏷️ Verkoper worden? De Sallandse Scheurkalender 2025 verschijnt op 30 augustus 2024. Wil je de kalender verkopen in je winkel? Meld je dan alvast via ons e-mailadres: scheurkalender@stichtingsallandserfgoed.nl.

πŸ“· Meedoen? Ben jij een gepassioneerde (amateur)fotograaf die de magie van Salland wil vastleggen? Of mis je jouw stukje Salland? We nodigen je uit om jouw eigen foto’s in te sturen voor de editie van volgend jaar! Insturen kan via scheurkalender@stichtingsallandserfgoed.nl tot 1 mei 2025.

De uitgave van de Sallandse Scheurkalender 2025 is een initiatief zonder winstoogmerk van stichting De Nedersaksische Uitgeverij samen met Stichting Sallands Erfgoed.